Fa'atuatuaina ole Fa'afale KSZC Bearings Fa'amaonia ile Dredger Ladder Pump Retrofit

sdf (1)

Na lipotia mai e leʻi leva ona maeʻa le toe faaleleia o se vaa laʻu uta a Saina ae o loʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina KSZC i totonu o le atunuʻu mo lana pamu apefaʻi, ma faʻamaonia ai le faʻatuatuaina o paʻu a le atunuu.

I le taimi muamua, sa faia e le pule o le va'a su'ega o le KSZC ma fa'aulufale mai i luga o le va'a e tasi mai ia Me 2022 e o'o ia Me 2023. Na fa'aalia i fa'ai'uga e fa'apea, i lalo o le lu'itau o le vaitafe i uta, o le fa'atuatuaina ma le fa'aogaina o le KSZC e fa'atusaina i isi mea mai fafo. , ausia atoatoa mana'oga fa'agaioiga.

sdf (2)

I le taimi o lenei toe fa'aleleia, sa fa'amauina fa'amaufa'ailoga KSZC vaeluaga fa'a-fa'alua lapo'a i luga o pa'u pamu apefai e lua e 6-inisi.Na faailoa mai e le au atamamai o alamanuia e ala i le faaleleia faifaipea, ua mafai nei e le KSZC bearings ona suia atoa oloa faaulufale mai, e matua faaitiitia ai tau o le faatauina mai ma le tausiga.

I le va'ava'ai atu i luma, ta'ita'ia e le agaga o le ola tuto'atasi, o le a fa'aauau pea le fa'ateleina o tupe fa'afaigaluega a le KSZC e fa'aleleia atili ai le fa'atinoga o oloa ma le fa'amaoni.O le a fesoasoani lea i le fausiaina o ituaiga o oloa ma mafai ai e le KSZC ona una'ia le alualu i luma o alamanuia, e fesoasoani ai i le fua a Saina ia maua se tulaga i le maketi o le lalolagi.

O lo'o tulimatai atu le alamanuia i le va'aia o KSZC bearings ma isi fa'ailoga i totonu o le atunu'u latou te mafaia e ala i taumafaiga to'aga.Faatasi ai ma se taulaiga faifaipea i tulaga lelei ma faʻatinoga, e mafai e le pisinisi faʻatau oloa a Saina ona maua le tauvaga faʻavaomalo ma le taʻutaʻua.


Taimi meli: Nov-09-2023